Благодійний фонд "Право на захист" анонсував новий етап своєї ініціативи, спрямованої на надання грошової допомоги від УВСК ООН у Києві. Ця програма призначена для ВПО, які отримали такий статус протягом останніх шести місяців, а також для тих, хто повернувся до свого постійного місця проживання, включаючи осіб, що повертаються з-за кордону.

Головна мета ініціативи полягає у наданні підтримки людям у вразливих умовах, зокрема тим, хто зазнає втрат чи труднощів у зв'язку з переміщенням чи поверненням до будинку.

Гроші / фото: Pixabay
Гроші / фото: Pixabay

Умови отримання допомоги включають відсутність попередніх виплат від УВКБ ООН у 2022 та 2023 роках, а також обмежений дохід на одного члена сім'ї.

Також обов'язковою умовою є відповідність хоча б одному з критеріїв уразливості, що включають одиноких батьків з дітьми, людей похилого віку або осіб з особливими потребами.

Популярні новини зараз
Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Реєстрація на отримання грошових виплат запланована на 20 червня та відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Олімпія Галіка 75-Б. Учасники реєстрації повинні мати при собі необхідні документи, що підтверджують особу, податковий номер, свідоцтво про народження дітей, а також номер банківської картки для отримання допомоги.

Обов'язковою є присутність всіх членів сім'ї на реєстрації, за винятком деяких категорій осіб, таких як діти до двох років або люди з обмеженою мобільністю.

Також наш портал повідомив, що в Україні пенсіонерам призначають додаткові гроші для виплат: хто може отримати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що покращити життя конкретному пенсіонеру: які зміни запровадила влада

Вам буде цікаво дізнатися виплатять допомогу та отримаєте податкові бонуси: що треба знати