Якщо Ви отримували житлові субсидії чи пільги і станом на 24 лютого 2022 року проживали на тимчасово окупованих територіях або там, де велися активні бойові дії. Але після початку повномасштабної війни не зверталися за їх перепризначенням, то Вам потрібно подати нову заяву.

Це потрібно для того, щоб продовжувати отримувати виплати. Про це повідомив Пенсійний фонд України. Людмні надійшло повідомлення про це в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг ПФУ (розділ «Мої повідомлення» – рубрика «Індивідуальні повідомлення»).

Пенсійний фонд / фото: Інформаційний портал міста Дубно
Пенсійний фонд / фото: Інформаційний портал міста Дубно

У повідомленні сказано, що термін дії спеціального порядку виплат субсидій і пільг, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 7.03.2022 № 215, закінчується. Тому для продовження виплат з 1 липня 2024 року потрібно звернутися до Пенсійного фонду України із новою заявою та документами.

Оформлення пенсії, фото: ПФУ//Facebook
Оформлення пенсії, фото: ПФУ//Facebook

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Подати заяву і документи можна:

  • особисто в сервісних центрах Пенсійного фонду України або через уповноважених посадових осіб органів місцевої влади, центрів надання адміністративних послуг;
  • поштою на адресу Пенсійного фонду;
  • онлайн через вебпортал електронних послуг ПФУ, мобільний додаток «Пенсійний фонд» або портал «Дія».

Нагадаємо, українці отримають компенсацію за невикористану відпустку: хто має право на виплату

Раніше ми писали про те, що залишитесь без частини пенсії: у ПФУ можуть позбавити українців виплат, якщо це помітять

Вам буде цікаво дізнатися безробітним українцям пропонують 12 тисяч гривень на місяць: що треба знати