Українці, які належать до вразливих верств населення і живуть у Дніпровському та Деснянському районах Києва, можуть отримати безкоштовні сертифікати на покупки у супермаркетах "Фора". Цю допомогу надає церква "Будинок Небесного Архітектора".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Допомогу можуть отримати ті, хто живе в Деснянському чи Дніпровському районах Києва та належать до однієї з таких категорій:

  • внутрішньо переміщені особи (ВПО), які отримали цей статус у 2022-2024 роках і зареєстровані у зазначених районах,
  • люди з інвалідністю,
  • багатодітні сім'ї,
  • опікуни дітей-сиріт,
  • сім'ї загиблих військових.

Ще одна умова: не отримувати допомогу від цієї церкви з 1 квітня 2024 року. Заявку на отримання допомоги можна буде подати з 4 червня о 10:00 через телеграм-канал. Заповнювати її потрібно українською мовою, без скорочень та помилок. Інакше заявку відхилять.

Гуманітарні вантажі
Гуманітарні вантажі

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Якщо заявку схвалять, сертифікат можна буде отримати 9 червня неділя за адресою: м. Київ, вул. Кубанської України, 2. При собі потрібно мати оригінал паспорта та документ, що підтверджує належність до вразливої категорії. Якщо запізнитися, допомога не надається.

Сертифікат можна використати в будь-якому магазині мережі "Фора" для покупки всіх продуктів, окрім алкоголю та цигарок. Видається один сертифікат на сім'ю, незалежно від кількості її членів.

Нагадаємо, на українські сім'ї чекає грошова підтримка: суми залежать від віку дитини

Раніше ми писали про те, що витрачені на покупки гроші можуть повернутися: як це зробити

Вам буде цікаво дізнатися гуманітарна допомога для всіх: де отримати безкоштовні продуктові набори