Клієнти ПриватБанку скаржаться на проблеми з оплатою комунальних послуг. Під час проведення платежу в "Приват24" гроші списуються, але йдуть за призначенням. Про це свідчить скарга на порталі Мінфін.

Українець розповів, що завжди оплачував комуналку через "Приват" за раніше створеним шаблоном і жодних проблем не виникало. Однак за останньої оплати виявилося, що гроші не було переведено адресату.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"За цим шаблоном завжди оплачували нормально, змінювалася лише сума. І ось, в один "прекрасний" день оплати, також за раніше створеним шаблоном сплатили, АЛЕ як з'ясувалося, оплата пішла не за призначенням", - поділився українець.

Через помилку українець втратив 1800 гривень, а у банку, за його словами, провину не визнали й відмовилися повертати кошти.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Було звернення до Банку, з питанням, як у додатку міг помінятися шаблон із раніше введеними реквізитами? У банку всю провину переклали на мене, на кшталт ви самі, ваша помилка. Гроші не повернули", - поскаржився клієнт.

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу та пообіцяли клієнту детально перевірити цей випадок.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, бонус у розмірі 2500 гривень: "ПриватБанк роздає гроші, але тільки до 15 червня".

Також наш портал інформував, за оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомата ПриватБанку.