Навіть вдома у скарбничці можна знайти українські монети, які цілком реально продати та заробити непогану суму. Фахівці ресурсу "Монети-ягідки" показали монети різних номіналів, які оцінюються у тисячі гривень.

Колекціонери активно полюють на деякі українські монети. Частина з них ніколи не потрапляла в обіг, а дехто може випадково потрапити абсолютно кожному.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Наприклад, монету номіналом 10 копійок 1992 року можна продати щонайменше за 10 тисяч гривень, а якщо у хорошому стані, то й за 18 тисяч гривень. Мова про різновид 2.21ВАк. Дізнатися копійку можна по гострому та вузькому середньому зубу тризуба, гурту з великою насічкою, також грона №2 у формі тупокутного трикутника.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Близько 1000 гривень можна отримати за 5 копійок 1996 року. Вартість безпосередньо залежить від стану монети, якщо вона була в обігу, то цінник буде нижчим, а якщо монета з банківського набору, то сума буде відповідною.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Знайти 1 гривню 2001 року з гладким гуртом без написів також великий успіх. Це різновид 1АДг, який колекціонери можуть купити за суму в розмірі до 5000 гривень.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від 2 копійок до 1 гривні: дорогі монети, за якими полюють колекціонери.

Також наш портал інформував, ця монета – безцінна знахідка: за 2 копійки колекціонери можуть дати понад 20 тисяч гривень.

Крім того, ми писали, що монета забезпечить місяць безбідного життя: які 10 копійок можна дуже вигідно продати.