Мобільний оператор Lifecell попередив про зміни у тарифних планах з 1 червня 2024 року. Кому доведеться більше платити за зв'язок, йдеться в офіційній відповіді компанії у соціальній мережі Facebook.

В Україні дорожчають не лише комунальні послуги та продукти, а й мобільний зв'язок. Один із найбільших операторів Lifecell змінить деякі тарифні плани на початку літа.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Так, українець звернувся до Lifecell, щоб уточнити, яких зміни можуть чекати на абонентів передплаченого зв'язку з червня.

Мобільний оператор відповів, що з 1 червня буде змінено тарифні плати для корпоративних клієнтів. Водночас для решти абонентів, які обслуговуються в рамках тарифів передплаченої форми, поки що змін не буде.

Популярні новини зараз
Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Зміни від 01.06.2024 р. відбуваються лише у тарифах корпоративної форми обслуговування. Інформацію про найближчі зміни в тарифах передплаченої форми обслуговування не отримували", - відповіли фахівці компанії.

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Тарифи на зв'язок. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше в Lifecell заявили, що поки не планують підвищувати тарифи через зростання цін на електроенергію для бізнесу. Однак не виключили ймовірність подорожчання у найближчому майбутньому.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, інтернет та дзвінки в подарунок: Vodafone порадує "вибраних" абонентів.

Також наш портал інформував, Lifecell оголосив тритижневу халяву для клієнтів: заплатити доведеться лише 1 гривню.

Крім того, ми писали, закінчилися гроші в гаманці – візьміть із мобільного рахунку: як перевести на платіжну картку.