Мобільний оператор Vodafone попередив абонентів про намір переглянути деякі тарифні плани. Подорожчання становитиме близько 200-300 гривень. Відповідна інформація з'явилась на офіційному сайті компанії.

Vodafone підвищить вартість низки своїх тарифів вже з 31 травня 2024 року. Зміни торкнуться послуги "Рік без абонплат" пропозицій лінійки Joice.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Які тарифи зміняться найближчим часом:

  • Vodafone Joice Start;
  • Vodafone Joice Pro;
  • Vodafone Joice Max.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

Подорожчання становитиме близько 220-330 гривень, але воно торкнеться не всіх абонентів. Клієнти, які вже підключили послугу, не доплачуватимуть. Збільшені тарифи поширюватимуться лише на нові підключення.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Скільки доведеться платити з 31 травня

Вартість 12 місяців зв'язку в рамках тарифу Vodafone Joice Start становитиме 2200 гривень. Тарифний план Vodafone Joice Pro подорожчає до 2860 гривень за 12 місяців. Нове підключення року без абонплат у рамках тарифу Vodafone Joice Max коштуватиме абонентам 3630 гривень.

Тарифні зміни. Фото: vodafone
Тарифні зміни. Фото: vodafone

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, марафон з витрушування грошей: абоненти Vodafone скаржаться на підозрілі "збої" у системі.

Також наш портал інформував, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.