Президент компанії "Київстар" Олександр Комаров оголосив про намір компанії щодо запровадження нових номерів мобільного зв'язку, які матимуть код "77". За його словами, ці номери будуть доступні для покупки користувачам на початку літа, а саме наприкінці червня чи липні.

Згідно з повідомленням Комарова, компанія "Київстар" одержала дозвіл на використання нових кодів мобільного зв'язку. Це відкриває шлях для введення в обіг нових номерів та розширення їхньої доступності для клієнтів.

Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/
Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/

Комаров також розповів про соціально важливу ініціативу компанії – не від'єднувати від мобільної мережі людей, які мешкають на тимчасово окупованих територіях.

Цей проєкт обговорюється на рівні регуляторних органів з операторами зв'язку та може бути реалізований шляхом встановлення спеціальних умов, що дозволяють цим людям залишатися на зв'язку.

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Щодо питання про тариф для пенсіонерів без інтернет-послуг та роумінгу, у компанії "Київстар" зазначили, що мобільний інтернет у сучасному світі стає все більш важливим для отримання доступу до інформації та послуг.

Вони нагадали про існуючий тариф "Кохання до батьків", який, хоч і має обмеження, пропонує широкий спектр послуг за помірною ціною.

Тим не менш, у компанії підкреслили, що їхні ціни відповідають ринковим умовам та потребам абонентів, але вони постійно працюють над розширенням варіантів тарифів, щоб задовольнити потреби своїх клієнтів.

Нагадаємо, додаткові хвилини, ГБ та знижки: "Київстар" побалує абонентів подарунками.

Вам буде цікаво дізнатися абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав