Багато босів в Україні планують дати більше грошей своїм працівникам у 2024 році. Одна з трьох компаній хоче підняти зарплати на 11-15%. Це означає, що якщо ти заробляв середню зарплату у 17 442 грн, то ваша зарплата зросте на 1 919 - 2 616 грн.

За дослідженням, яке провела бізнес асоціація, 39% спеціалістів з управління персоналом сказали, що в їхній компанії планується підвищення зарплати на 11-15%.

Зарплатня в конверті / фото: Freepik
Зарплатня в конверті / фото: Freepik

Також, ще 28% фахівців вказали, що піднесуть зарплату на 6-10%, а 13% - на 16-20%. А деякі (2%) навіть планують збільшити зарплату на більше, ніж на 21%.

Якщо говорити про роботи, де не потрібно вищої освіти, то в Києві можна заробляти гарні гроші. Наприклад, тонувальникам готові платити в середньому 50 тис. грн, а поклеювачам – 40 тис. грн. Автослюсарі можуть отримувати навіть 39 тисяч.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Гаманець із грошима
Гаманець із грошима

Деякі робітники, які працюють зі спеціалізованою технікою або роблять ремонт, також можуть розраховувати на хорошу зарплату. Наприклад, полірувальники можуть отримувати 35 тис. грн, а монтажники вентиляції — 34 тис. грн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Раніше ми писали про те, що не жили багато, не варто й починати: яку пенсію отримуватимуть українці з мінімальною зарплатою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гарантія та пенсії 2024: чому в Україні громадяни отримують різну "мінімалку"