Певна категорія населення зможе отримати матеріальну допомогу до Дня Незалежності. Українцям розповіли, хто зможе отримати фінансову підтримку, коли та що для цього потрібно.

Про це розповідають у пресслужбі Пенсійного фонду України.

З нагоди Дня Незалежності України ветерани війни та деякі інші категорії громадян отримають разову грошову допомогу. Розмір виплати для кожного буде різним, сума буде варіюватися від 450 до 3100 гривень.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Учасники бойових дій, колишні в'язні концтаборів, гетто та інших місць примусового утримання, жертви примусової праці та діти учасників антинацистського опору отримають 450 гривень.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Сім'ям загиблих героїв, які віддали життя за нашу свободу, а також дружинам (чоловікам) тих, хто не дожив до наших днів через інвалідність, отриману внаслідок війни, бойових дій, нацистських переслідувань, які не одружилися вдруге, заплатять 650 гривень.

Тим, хто ризикував життям на полі бою, тим, хто боровся за свободу під час Революції Гідності, тим, хто пережив жахіття концтаборів, гетто та інших місць примусового утримання в малолітньому віці, а також дітям, які народилися в цих місцях, буде виплачено 1000 гривень.

Особи, які мають особливі заслуги перед Україною, визнані на державному рівні за видатні досягнення в різних сферах діяльності, героїчні вчинки, самовіддану працю або інші видатні заслуги, що сприяли зміцненню державності, захисту національних інтересів, соціально-економічному та культурному розвитку нашої країни, отримають 3100 гривень.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що українці можуть отримати грошову допомогу від ООН.

Як повідомляли раніше, в Україні безробітні зможуть отримати матеріальну компенсацію від держави.

Як писав "Знай" раніше, як українцям отримати компенсацію за комунальні послуги.