Вітайте рідних та близьких красивою прозою з Христовим Воскресінням. Нехай свято Великодня розквітає у вашій душі різними кольорами веселки!

Тут представлені найкращі вітання у прозі для 5 травня.

Великдень, зображення із соцмереж
Великдень, зображення із соцмереж

Нехай на Великдень прийде радість! Інтуїція підкаже нові успішні цілі! Креативних ідей, успішності та досягнення нових висот! Бажаю, щоб удача завжди була найближчою супутницею!

****

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зі світлим добрим святом! Бажаю, щоб кожен Ваш день був наповнений добрими справами! Щирих молитов, любові до Бога та впевненості у завтрашньому дні! Нехай Богослужіння приносить Вам щиру радість та втіху!

****

Бажаю в це свято всього лише найрадіснішого та найсвітлішого! Нехай попереду чекають багато щасливих днів і добрі дії. Щоб було не чуже все християнське: добре чуйне серце, милосердя та чуйність! Хорошого настрою, любові, надій, всього лише найсвітлішого і позитивного!

****

Христос Воскрес! Вітаю Вас із світлим святом Великодня! Бажаю, щоб світло Христового Воскресіння супроводжувало Вас все життя і було настільки яскравим, щоб через нього не було видно жодних неприємностей та негараздів, а душа завжди була сповнена великодньої радості!

****

Вітання з Великоднем 2020: проза, скріншот із YouTube
Вітання з Великоднем 2020: проза, скріншот із YouTube

****

Вітаю вас із Великим днем ​​Воскресіння Христового! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та благополуччя. Нехай Ваше серце наповнюється радістю, а Пасхальні дзвони, запашна паска, писанки принесуть у Вашу оселю мир, згоду, світлу радість!

****

Нехай Всевишній обдаровує здоров'ям, щастям, успіхом і успіхом! Ставай сильнішим з кожним днем! Ніколи не втрачай віри та оптимізму! Нехай буде краще майбутнє! Знаходь своє місце в житті, змінюй цей світ на краще! І нехай усе навколо тебе розквітає та процвітає!

****

Нехай на вашому великодньому столі будуть смачні паски та барвисті яйця! А життя таке ж солодке і різнокольорове, як ці великодні частування! Ми піднімаємо тост за ваше благополуччя! І хочемо побажати жити зі сталевою вірою! Нехай ми не святимо цього року яєчка, ковбасу та паски! Але сподіватимемося, що Ісус Христос врятує від хвороби та бід!

****

Хочу привітати Вас із Великоднем. У цей світлий день хочеться побажати Вам та Вашій родині добра здоров'я, миру, процвітання. Даруйте один одному увагу та турботу. Зі Святом Світлого Великодня!

****

Привітання з Великоднем
Привітання з Великоднем

Нагадаємо, що не лише паски, крашанки та сіль: що обов'язково має бути у великодньому кошику та чому.

Раніше ми повідомляли про молитви за мир в Україні та за здоров'я близьких: найважливіші слова до Господа на Великдень-2024.