Банк зробив оновлення у правилах доставки карток, які стосуються переважно клієнтів за кордоном. До кінця 2024 року подовжено безкоштовну відправку банківських карток з доставкою Новою Поштою по всій Україні та у 13 країн Європи.

Згідно з повідомленням банку, безкоштовна доставка карток доступна для всіх клієнтів, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через Приват24.

Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк

Механізм замовлення карток в ПриватБанку залишається простим і доступним, дозволяючи оформити заявку всього за кілька кліків у застосунку Приват24.

Крім того, картки можна отримати у відділенні чи поштоматі Нової Пошти по Україні, а також через кур'єра Nova Post на будь-яку адресу в 13 країнах Європи. Зокрема в Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії, Естонії, Латвії, Італії, Словаччині, Угорщині, Британії та Іспанії.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Також Приватбанк розширив термін дії всіх платіжних карток, що дозволило вільно користуватися ними для оплати товарів та послуг в торгових мережах та зімати готівку. Для зручності клієнтів, які шопяться в інтернет-магазинах, під час перевипуску картки можна оперативно оформити цифрову картку. Зробити це ви можете у застосунку Приват24, а отримати через Нову Пошту.

Відкрийте меню "Гаманець" – виберіть картку, яку хочете перевипустити, – натисніть "Замовити картку", – розповіли у банку.

Раніше ми повідомляли, що Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Нагадаємо: Можна гарно заробити не виходячи з дому: кому заплатять до 30 тис. грн. за роботу в інтернеті