Воїн ЗСУ після поранення став ТЦКшником, але українці й далі женуть його на війну: був для них героєм

Воїн ЗСУ, який став ТЦКшником, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, який став ТЦКшником, скріншот: Youtube

До повномасштабного вторгнення окупантів Сергій майже два десятиліття мешкав в Італії, де мав свій бізнес. Проте за кілька місяців до початку війни він повернувся на Батьківщину і одразу вирішив приєднатися до лав захисників України, вступивши до 80-ої десантно-штурмової бригади.5 липня 2022 року біля Лисичанська Статкевич отримав поранення - сильний удар контузив його та завдав відриву тромбу в руці. Після проходження військово-лікарської комісії у Чернівецькому шпиталі Статкевича вважали непридатним до подальшої служби у десантно-штурмових військах, проте придатним для несення військової служби в інших підрозділах.

Не заощадите, а загрузнете в боргах: важливе попередження для власників лічильників води

Лічильники води / фото: скріншот Youtube
Лічильники води / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Деколи споживачі вдаються до різних методів економії на комуналці, але не всі вони є законними. Наприклад, власники квартирних лічильників води можуть загнати себе у велику боргову яму. За різними оцінками, близько 5% українців викрадають комунальні послуги в надії заощадити гроші. Нерідко встановлюються магніти на лічильники води, проте такий спосіб "економії" може призвести до серйозних наслідків. Практика показує, що за кожну добу, коли на лічильнику теоретично було встановлено магніт, можуть нараховувати до 500 гривень штрафу.

Євген Кошовий з "Квартал 95" розридався перед камерами: не чекав такої події

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Шоумен Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" одного разу на шоу розплакався. Це сталося тоді, коли на сцену вийшла його старша дочка з пародією на свого батька і заспівала пісню, в якій дорікнула його піснею до постійної зайнятості. Цей момент став одним із найяскравіших і найчуттєвіших у всьому шоу. Поява дочки стала для Євгена великим сюрпризом, адже він навіть не здогадувався, що Варя візьме участь у Лізі сміху.

"Загрузла" майже на 150 тисяч: жінка пішла до суду через Монобанк

Чоловік, який тримає картку Монобанку
Чоловік, який тримає картку Монобанку

Жінка відкрила рахунок у Монобанку ще у 2020 році, спочатку з кредитним лімітом у 100 тисяч гривень. Через деякий час банк нарахував їй відсотки за користування кредитом у розмірі 149 811 гривень, що значно перевищує первинний ліміт. Жінка вирішила оскаржити ці нарахування у суді, заявивши, що вони є неправомірними і просить застосувати наслідки нікчемності договору про надання банківських послуг в частині сплати відсотків. Справа ускладнюється тим, що банк заявляє про порушення жінкою умов кредитного договору, зокрема, несвоєчасне погашення платежів, що призвело до заборгованості.

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Конфлікт із ТЦК. Фото: скрін з відео
Конфлікт із ТЦК. Фото: скрін з відео

На Львівщині спалахнув новий скандал зі співробітниками ТЦК. Військовослужбовці силою затримали волонтера, який перевозив бездомних собак, а після цього один із них із кулаками накинувся на жінок, які просили його відпустити. Відео інциденту з'явилося у мережі. Як повідомляється, о 5:00 ранку волонтер ГО "Порятунок тварин Харків" повертався з Польщі, куди відвозив безпритульних собак із прикордоння Харківської області. На Львівщині автомобіль залишили співробітники місцевого ТЦК та силою забрали чоловіка до приміщення, відібравши телефон. На допомогу волонтеру прийшли його колеги, котрі намагалися довести незаконність дій військовослужбовців.