Останнім часом почастішали скарги від українців, яким погрожували відключенням газу нібито фахівці газової компанії. Це виявилося новою аферою зловмисників. Про це попереджають "Газмережі".

У компанії заявили, що від побутових споживачів надходять скарги на газовиків, які вимагають гроші за оформлення паперу з перевірки димоходів без виконання робіт, а інакше погрожують відключенням газу.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Українців попередили, що "Газмережі" не надають таких послуг і всі подібні інциденти – спроби аферистів обдурити споживачів. У жодному разі не можна давати гроші таким особам, а варто відразу ж звернутися до поліції.

"Якщо невідома особа видає себе за працівника "Газмереж", погрожує відключенням газу та вимагає кошти за оформлення акту перевірки димоходів без виконання робіт, рекомендуємо одразу звертатись до поліції", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Газова служба. Фото: скрін youtube
Газова служба. Фото: скрін youtube

Водночас споживачам нагадали, що з метою безпеки домовласники справді мають забезпечити перевірку димовентканалів. Для цього слід звернутися до спеціалізованих організацій.

Раніше портал Знай повідомляв, ваші гроші можуть загубитися: "Газмережі" попередили про помилки в обробці платежів.

Також наш портал інформував, готувати їжу на багатті поки не доведеться: скільки буде діяти фіксований тариф на газ.

Крім того, ми писали, стосується власників газових колонок і котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.