Конкуренція на ринку мобільних послуг обертається для споживачів безліччю вигод та бонусів. Черговий подарунок клієнтам – безкоштовний інтернет на три місяці – приготував оператор “Київстар ”.

На офіційній сторінці “Київстар” у Facebook розповіли, як українцям взяти участь у акції. Скористатися послугою можуть споживачі, які вперше підключили Домашній Інтернет або планують перейти на новий тариф.

Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел
Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел

У такому разі “Київстар” надасть доступ до Інтернету на швидкості до 1 Гб/с в рамках тарифу “Безлім LOVE UA”. Перші 3 місяці за інтернет платити взагалі не доведеться, а далі послуга коштуватиме лише 50 гривень на місяць. Гігабайт активується автоматично, якщо на вашу адресу є покриття. За три дні до закінчення ознайомлювального періоду абоненти отримають смс – нагадування та відеоінструкцію для відключення послуги, якщо вирішать не продовжувати її.

Є одна важлива умова. Для підключення тарифу "Безлім LOVE UA" ваш рахунок має бути поповнений на 100 грн. як стартовий платеж.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У перший місяць користування плата за Домашній інтернет стягуватиметься лише за ту кількість днів, що залишилися до кінця місяця. Далі кошти стягуватимуть з особового рахунку першого числа кожного місяця.

Раніше повідомлялося про Сертифікати на 5000 гривень: ПриватБанк ощасливить клієнтів подарунками

Також портал Знай розповідав те, як Телефон "з’їв" усі гроші: як дізнатись, чому мобільний рахунок спорожнів

Вам також може бути цікаво: "Фантомні" знижки від Vodafone: абоненти обурені ставленням мобільного оператора