Банкомати ПриватБанку списують, але не видають готівку при спробі їх зняти. Повернути гроші непросто, особливо якщо використовувалася картка іншого банку. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українець розповів, що скористався банкоматом "Привату", щоб зняти кілька тисяч гривень. Пристрій списав суму з карти, але на руки не видав. При цьому чоловік зазначив, що використав картку іншого банку.

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

"При спробі зняття готівки 5000 грн. в банкоматі ПриватБанку, з картки іншого банку (ASVIO) банкомат готівку не видав, а гроші були списані", - поділився чоловік.

Постраждалий одразу ж звернувся до служби підтримки "ПриватБанку", проте швидко вирішити питання не вдалося. Йому лише порадили з'ясовувати ситуацію з банком, який випустив його картку.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Таким чином банк залишив мене без грошей на ліки, які мені були дуже потрібні, а зателефонувавши в службу підтримки, вони замість того, щоб повернути гроші назад, вони мене відфутболюють до банку з картки якого я знімав готівку", - поскаржився українець.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, заблокував карту без пояснень: "ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування".

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Пенсійний фонд гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.