Побутовим споживачам нагадали про важливу процедуру, яку потрібно виконати до кінця квітня, щоб не побачити "сюрприз" у платіжці за водопостачання. Про це свідчить публікація на facebook-сторінці "Київводоканалу".

Мешканцям столиці, які споживають воду за лічильником, необхідно передати актуальні показники до кінця місяця. Від цього залежить правильність платіжок. При цьому закликають не забувати передавати показники лічильників гарячої води, щоб не було неточностей у рахунках за каналізацію.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Зверніть увагу, що показання лічильників гарячої води також необхідно передавати, бо вони необхідні для формування нарахувань за водовідведення", - нагадали споживачам.

Окремо комунальники звернулися до споживачів, які тимчасово виїхали із житла та не використовують воду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Якщо ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею "0" , тобто ті ж самі, що ви надавали минулого разу", - попередили комунальники.

Платежки за воду. Фото: скрін youtube
Платежки за воду. Фото: скрін youtube

Постачальник послуг не бачить, чи споживається вода за конкретною адресою, тому якщо людина не передає показники, то навіть за нульового споживання платіжка розраховується за середнім показником за попередні періоди.

Раніше портал Знай повідомляв, ви переплачуєте космічні суми: українцям розповіли про фатальні помилки лічильників.

Також наш портал інформував, камінь із плечей: хто зі споживачів може не передавати показники електролічильника.

Крім того, ми писали, від цього залежать цифри у ваших платіжках: працівники обленерго попередили споживачів.