Мобільний оператор "Київстар" змінює вартість тарифів та наповнення пакетів послуг. Абоненти вже скаржаться, що оновлені умови їх не влаштовують. Про це свідчать реакції на facebook-сторінці компанії.

До "Київстару" звернувся абонент і поділився, що напередодні отримав повідомлення про зміну тарифу. Виявилося, що йому додадуть 100 хвилин на дзвінки й водночас підвищать вартість пакета послуг на 50 гривень.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Українець заявив, що подібні зміни зовсім не враховують його потреб, адже він не користується хвилинами.

"Я ними взагалі не користуюся, тому 100 хвилин мені до одного місця. Однак ціна нового тарифу становитиме 200 грн замість 150, що в мене зараз", - поскаржився клієнт.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Абонент поцікавився, чи може він вплинути на наповнення та вартість тарифу, зробивши його комфортним для себе та гаманця.

"Можна мені залишити свої 25 гіг інету та забрати ваші 400 хвилин на інших операторів, але зберегти вартість тарифу?", - поцікавився абонент.

Фахівці компанії заявили, що умови тарифного плану змінюються для всіх абонентів, тому винятки неможливі. Водночас клієнту порадили обрати новий тариф, який співпадатиме з його потребами.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дрібниця, а приємно: Vodafone дає знижку на 6 місяців, як отримати.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, ми писали, Київстар дарує знижки на нові номери: але час обмежений.