Сервісні центри МВС надають послугу вибракування транспортного засобу для автомобілів, що пошкоджені або втрачені через війну. Цю інформацію оприлюднила пресслужба МВС.

Якщо авто згоріло, залишилося на окупованій території або стало непридатним для подальшого використання через пошкодження, власник може звернутися до найближчого сервісного центру МВС і замовити вибракування транспортного засобу.

Авто. Фото: скрін youtube
Авто. Фото: скрін youtube

Для вибракування транспортного засобу в МВС треба: написати заяву, документи особи, реєстраційний номер облікової картки платника податків, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, номерні знаки.

Для фізичних осіб без номерних знаків або свідоцтва про реєстрацію потрібно пояснення. Для юридичних осіб без цих документів потрібен акт розслідування, довіреність, копія рішення власника, наказ на призначення особи, акт на вибракування.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

При викраденні знаків або свідоцтва - постанова органу внутрішніх справ. Послуга надається безкоштовно.

Автомобілі, які стали непридатними до використання, залишаються зареєстрованими на власника. Тому такий транспорт потрібно зняти з Державної реєстрації.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua п'ять днів за ґратами через відсутність техогляду: в Україні водіям варто приготуватися

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, жінки атакували бусик ТЦК ціпками: воєнкоми не змогли протистояти