Супермаркет "Сільпо" опублікував на своїй сторінці у Facebook тижневі акції та знижки на різноманітні товари. Клієнти зацікавилися, наскільки ці пропозиції є вигідними.

На сторінці магазину ви можете ознайомитись з повним списком товарів та продуктів, на які поширюються знижки.

Ось, на що вам можуть дістатись знижки в Сільпо цього тижня:

Сільпо, фото facebook.com/silpo/
Сільпо, фото facebook.com/silpo/

Сьомга слабосолона Norven філе, шматок, 130 г. Якщо ви поціновувач морепродуктів, вас, можливо, зацікавить знижка 52%, яку пропонує супермаркет. За 119 грн ви можете придбати шматочок найсмачнішої слабосоленої сьомги.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вироби макаронні Terra di Grano "Спагетті", 500 г. Порція довгих апетитних спагетті від Terra di Grano може бути вашою за 28,99 грн зі знижкою в 42%.

Чіпси "Люкс" зі смаком сметани та зелені, 125 г. Приємне доповнення до фільму чи гри, зараз вони доступні за ціною 34,99 грн, зі знижкою 47%.

Молоко ультрапастеризоване "Ферма" 2,5%, 900 г. Надійне джерело кальцію для вас та вашої родини. Тепер його можна купити за 27,99 грн, зі знижкою 39%.

Сосиски "Глобино" "Нямські" з індичкою, 275 р. Якщо ви плануєте влаштувати "посидіти" на природі або просто любите шашлики, ці сосиски підійдуть ідеально. Їх можна купити за ціною 44,99 грн зі знижкою 52%.

Корм для котів Friskies з ягнятком у підливі, 85 г. Не забувайте і про ваших пухнастих друзів, зараз його можна купити за ціною 8,99 грн, зі знижкою 35%.

Однак, серед коментарів до посту з'явилися відгуки деяких покупців, які зазначили, що навіть за наявності знижок ціни в "Сільпо" залишаються вищими, ніж в інших магазинах.

Це змусило деяких споживачів сумніватися у вигідності пропозицій. Зрештою, рішення про те, чи варто вірити цінам у "Сільпо", залишається за кожним покупцем.