Газовики поділилися зі споживачами важливою інструкцією, яка допоможе уберегтися від зайвих нарахувань у платіжках. Відповідна інформація опублікована на facebook-сторінці Львівської філії "Газмережі".

Побутові споживачі щомісяця передають показники газових лічильників. Незважаючи на простоту процедури, ніхто не застрахований від помилки. Це може спричинити неправильні нарахування у платіжках.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Газовики нагадують, що помилкові показники можна виправити і тим самим уберегти себе від "сюрпризів" у рахунках. Робиться це досить просто – в три кроки.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Як скоригувати покази:

  • зафіксувати показники лічильника за допомогою камери;
  • підтвердити актуальну дату - поруч із лічильником сфотографувати носити з відображенням поточної дати, наприклад, свіжу газету або чек з магазину;
  • надіслати фото на адресу електронної пошти контакт-центру вашої області.

У темі листа необхідно обов'язково вказати "Для корекції показань", а також прикріпити фото лічильника та номер особового рахунку.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.

Також наш портал інформував, сусіди позаздрять вашим платіжкам: як назавжди забути про надхмарні нарахування за електроенергію.

Крім того, ми писали, покази електролічильників фіксуватимуть по-новому: енергетики попередили споживачів.