З 1 квітня 2024 року у Дніпрі розпочинається оновлення газових систем у житлових будинках. Дніпровська філія "Газмережі" надала орієнтовні витрати на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових систем (ТО ВБСГ), щоб городяни були в курсі майбутніх робіт.

Основна мета цього технічного обслуговування – забезпечення безпеки, виявлення можливих проблем та надійна робота газового обладнання в будинках.

Перевірка газових труб / фото: Freepik
Перевірка газових труб / фото: Freepik

Планові технічні роботи будуть проводитись професіоналами в галузі газопостачання, повідомляє підприємство у Facebook.

Інформація про періодичність робіт, схеми оплати та очікувані витрати доступні на офіційному сайті Дніпровської філії "Газмережі". Графіки ТО залежать від віку газових систем: для будинків віком до 25 років – кожні 5 років, понад 25 років – кожні 3 роки.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ціна пропонованих профілактичних робіт заявлена ​​значно нижче за можливі витрати на невідкладні ремонтні заходи. Ознайомитись з нею ви можете за посиланням.

Газова труба / фото: Freepik
Газова труба / фото: Freepik

Таким чином, ТО ВБСГ не лише підвищить безпеку, а й допоможе заощаджувати кошти городян.

Для кожного мешканця передбачені зручні варіанти оплати: одноразовий платіж управителем або індивідуальні рахунки для кожного мешканця – вибір за власниками/керівниками будинку.