Українцям пропонують нову матеріальну допомогу. Хто і як може покращити фінансове становище, розповіли у telegram-каналі HUB "Наш Краматорськ".

Благодійний фонд "Право на захист" повідомляє про відкриття реєстрації на отримання багатоцільової грошової допомоги. Претендувати на підтримку можуть внутрішньо переміщені особи з Краматорська, які мешкають у Києві.

Українці / фото: Знай.ua
Українці / фото: Знай.ua

Детальніше про допомогу

Для отримання виплат усі члени домогосподарства мають з'явитися до пункту реєстрації. Винятком можуть бути літні та маломобільні люди, а також діти до двох років, але при цьому має бути можливість підключення відеозв'язку.

Під час реєстрації необхідно надати оригінали документів кожного члена сім'ї. Копії можуть бути подані лише у випадку, якщо оригінали були втрачені або знищені. Виплата не надається тим, хто вже отримував допомогу від УВКБ ООН у 2022-23 роках.

Популярні новини зараз
Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу?

Реєстраційна форма для запису в електронну чергу за цим посиланням – вона буде відкрита 4 березня з 16:00. Фактична реєстрація проводитиметься з 4 до 7 березня за адресою: м. Київ, вул. Завальна, 1в (2 поверх), час: з 10:00 до 16:00.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соцвиплати від держави чи допомогу благодійників: українців попередили, як не залишитися з порожнім гаманцем.

Також наш портал інформував, переселенцям дають лише 2 місяці: як не втратити останні копійки на життя.

Крім того, ми писали, нова допомога від ООН: кого з українців підтримають щомісячними грошовими виплатами.