Сім'ї українців можуть отримати матеріальну допомогу у розмірі майже 20 тисяч гривень. Хто і за яких умов може претендувати на виплати, повідомляється на facebook-сторінці ГО "Клуб рибалок України".

Внутрішньо переміщені українці, які проживають у Краматорській громаді, можуть отримати грошову компенсацію на оренду квартири або будинку. Підтримка надається особам, які набули статусу ВПО після 24 лютого 2024 року.

Допомога ВПО, скріншот: YouTube
Допомога ВПО, скріншот: YouTube

"Починаючи з 24 лютого відкрита попередня реєстрація ВПО, що проживають на території Краматорської громади на отримання грошової компенсації за послуги оренди житла", - йдеться у повідомленні.

Розмір матеріальної компенсації за оренду житла становить 19 728 гривень на одну адресу, за якою проживає сім'я. Для отримання виплати необхідно пройти попередню онлайн-реєстрацію за цим посиланням.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Представники проєкту наголошують, що кількість претендентів на допомогу обмежена, тому після досягнення певного ліміту реєстрацію буде закрито.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сім'ям пенсіонерів допоможуть грошима: як отримати 4500 грн на банківську картку.

Також наш портал інформував додаткову допомогу на дітей: батькам виплатять до 2000 гривень, хто може сподіватися.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українцям обіцяють одноразову матеріальну допомогу: у кого в гаманцях додасться купюр.