Паперові платіжки за доставку газу не надходитимуть споживачам, які наважаться повністю перейти на онлайн-систему. Про це йдеться у повідомленні Івано-Франківської філії "Газмережі" у соцмережі facebook.

Побутові споживачі газу можуть на добровільній основі відмовитися від паперових платіжок та отримувати їх електронні аналоги, які мають свої переваги. Наприклад, не потрібно чекати листоноші - рахунок автоматично формується в особистому кабінеті.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Паперові рахунки не відрізняються від електронних, проте, на їх друк витрачається чимало ресурсів. Користувачі особистого кабінету Газмережі можуть отримати ідентичну інформацію онлайн. В один клік самостійно завантажити рахунок", - йдеться у повідомленні.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Газовики наголошують, що для повного переходу в онлайн-систему достатньо витратити хвилину часу.

Покрокова інструкція:

  • зайти до особистого кабінету "Газмережі";
  • вибрати розділ "Налаштування";
  • перейти до пункту "Інформування" та вибрати "Відмовитися від паперового рахунку";
  • дати згоду на відмову від паперових платіжок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Також наш портал інформував, порятунок від шалених сум у платіжках: що потрібно зробити, щоб не переплачувати за комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "третя платіжка" за газ щомісяця – міф чи реальність: газовики поставили крапку у цьому питанні.