Українців, які не встигли сплатити за комунальні платіжки, чекатимуть неприємні сюрпризи. Про можливі санкції попереджає Міськводоканал Сумської міської ради у соцмережі facebook.

Фахівці підприємства нагадали споживачам про важливість своєчасної оплати послуг. У разі прострочення будуть застосовуватись санкції у вигляді щоденної пені. Отже - що довше не оплачується платіжка, то вище набігає сума.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

"Просимо шановних споживачів сплатити борги та утриматися від їх накопичення, адже за прострочені рахунки наразі може нараховуватися також і пеня - 0,01 відсотка суми боргу за кожний день прострочення", - попередили українців.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

В той самий час на злісних неплатників чекають не лише додаткові витрати, а й можливе відключення послуг. Щоб уникнути неприємних наслідків, споживачам рекомендують розрахуватися з боргами, а у разі фінансових труднощів - оформити договір реструктуризації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишать без будинку або квартири: за яку суму боргу в українців забиратимуть нерухомість.

Також наш портал інформував, до літа доведеться не лише худнути, а й заощаджувати: у Раді обговорюють зміни тарифів на комуналку.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.