З початком війни в Україні запровадили ряд ініціатив, для допомоги українцям. В тому числі це стосується і членів сімей військовослужбовців та їх неповнолітніх дітей.

У Покровській громаді, така категорія жителів може розраховувати на допомогу у розмірі 2 тисяч гривень. Про це повідомили на сторінці адміністрації.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

1 січня 2024 року указом начальника Покровської Міської адміністрації Сергія Добряка затверджено "Комплексну програму соціальної підтримки ветеранів війни та членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України". Допомога буде діяти на території Покровської громади з 2023 по 2025 роки. Дітей будуть підтримувати фінансовими виплатами у вигляді 2000 гривень щомісячно. Гроші будуть направлятись з місцевого бюджету.

Дія програми поширюється і на дітей учасників АТО, Захисниць та Захисників, котрі зникли безвісти, або загинули, або ж перебувають у полоні у наслідок ворожих дій рф.

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

Для того, щоб отримати допомогу варто подати відповідну заяву до УСЗН Покровська разом з деякими документами:

  • Копію паспорта батьків дитини;
  • Копію свідоцтва про народження дитини;
  • Копію паспорта дитини ( при наявності);
  • Копію ідентифікаційного коду;
  • Копію документу, який підтверджує наявність соцстатусу;
  • Номер банківського рахунку.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, подвійна ставка чи вільний день: як українцям мають компенсувати працю у вихідний

Раніше наш портал інформував, українцям готують щедрі виплати: за що влада обіцяє по 8 та 12 тисяч гривень

Також портал Знай повідомляв, додадуть аж 400 гривень: від нового збільшення виплат захочеться плакати