Передача показників лічильників – обов'язкова процедура, яку потрібно проходити щомісяця. Українцям розповіли про важливі зміни у цьому процесі. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці Харківської філії "Газмережі".

Для споживачів, які користуються особистим кабінетом, запровадили нову корисну функцію. Так, клієнти "Газмережі" зможуть передавати показники відразу кількох лічильників з одного облікового запису.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

"Відкрита нова функція передачі показань одразу кількох лічильників з одного зареєстрованого кабінету. Ця функція стосується споживачів, які на своєму особовому рахунку мають два або більше встановлених лічильників газу", - йдеться у повідомленні.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як скористатися новою функцією:

  • зареєструвати кабінет на сайті my.grmu.com.ua або увійти до вже існуючого;
  • у верхній лівій частині кабінету клікнути "Внести показання";
  • ввести дані приладів обліку газу щодо кожного лічильника окремо.

На головній сторінці кабінету споживачі можуть сплатити послуги з доставки блакитного палива і не потрібно завантажити актуальний рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газовики попередили про драконівські штрафи: не розрахуєтеся до кінця життя.

Також наш портал інформував, "Газмережі" у терміновому порядку попередили українців: про це треба пам'ятати завжди.

Крім того, ми писали, газовики застерегли від фатальної помилки: що не можна робити при відключенні світла чи тепла.