Споживачів електроенергії попередили про нововведення, яке дозволить сплачувати рахунки по-новому. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці facebook компанії YASNO.

Компанія YASNO повідомила клієнтів про новацію, яка може змінити підхід до оплати платіжок за електроенергію. Йдеться про мобільний додаток, через який можна проплачувати послуги лише в один клік.

"Yasno", скріншот: YouTube
"Yasno", скріншот: YouTube

Постачальник попередив, що на цьому етапі скористатися новим способом оплати можуть лише мешканці Києва. Сервіс доступний як побутовим споживачам, так і клієнтам бізнесу.

У YASNO підкреслили, що через додаток можна не лише швидко оплачувати рахунки, а й переглядати статистику споживання, а також встановити нагадування про передачу показань лічильників. У свою чергу бізнес-клієнти можуть у додатку переходити на більш вигідні тарифи та змінювати постачальника.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Щоб почати користуватись застосунком, придумайте пароль і виберіть спосіб для входу: через логін та пароль особистого кабінету або особовий рахунок", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO попередили власників двозонних лічильників.

Також наш портал інформував, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, напруга скаче, а в Yasno не можуть нічого зробити: як українцям вберегти електроприлади.