Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які в ці останні зимові дні перебувають у скрутному фінансове становище через війну, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що в Україні стартує реєстрація на видачу так званих "продуктових ваучерів".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Християнської організації "Армія Спасіння".

Соціальна допомога, фото: to4ka.fun
Соціальна допомога, фото: to4ka.fun

Організація підтримує ВПО та надає різнобічну допомогу. Цього разу у Харкові видаватимуться ваучери для покупки продуктів.

Публікація "Армії Спасіння", скріншот: Telegram
Публікація "Армії Спасіння", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Як зазначається, починається запис на ваучери для ВПО, які зареєстровані в Харкові з 2022 року і ще не отримували в "Армії Спасіння" цьогорічну допомогу.

Для того, щоб отримати ваучер, потрібно надати першотвори та копії наступних документів:

- паспорт,

- код,

- довідка ВПО з реєстрацією у Харкові.

При цьому обов'язково потрібні копії, навіть якщо є документи у Дії. Також при собі мати ручку синього чи фіолетового кольору.

До того ж черга не відкладається і не переноситься, ті, що запізнилися, отримати допомогу не зможуть. На чотирьох осіб з однаковим прізвищем або за однією адресою видають лише один ваучер, який може отримати лише зареєстрований. При цьому допомогу за нього видадуть лише за наявності нотаріальної довіреності та оригіналів документів.

Соціальна допомога, фото: Facebook
Соціальна допомога, фото: Facebook

Слід зазначити, що запис буде відкрито 12 лютого о 10 годині ранку в Telegram-групі https://t.me/armyspasinnia. Зокрема, для подання заявки потрібно вказати українською мовою такі дані: ПІБ, статус, місце реєстрації ВПО.

Видача ваучерів буде проводитись 13 лютого о 14 та 15 годині за адресою: м. Харків, вул. Дмитрівська, 24. Списки одержувачів попередньо опублікують у групі.

Нагадаємо, залишилося менше місяця: українцям пояснили, як не втратити виплати.

Раніше повідомлялося, до 2500 грн. на людину: українцям збільшили грошову допомогу, кому потрібно стати в чергу.

Також, діти голодними не залишаться: сім'ям виплатять 2000 гривень.