Українці можуть заощадити до 60% на послугах мобільного оператора "Київстар". Хто з абонентів може скористатися спеціальною пропозицією, пояснили на офіційній facebook-сторінці компанії.

Мобільний оператор "Київстар" регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями, які дають можливість користуватися зв'язком на вигідніших умовах. На цей раз у компанії заявили, що деякі українці можуть заощадити на послугах до 60%.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Разом — вигідніше. Переглядайте улюблені фільми та серіали, користуйтеся швидкісним інтернетом та телефонуйте близьким — і все в одному тарифі. Економте до 60 % із тарифом "ВСЕ РАЗОМ Wow + ТБ"", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підключитися до тарифу можуть лише нові абоненти "Домашнього Інтернету".

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Акційний тариф обійдеться у 125 гривень на місяць і має наступне наповнення:

  • Домашній Інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/c;
  • безлімітні дзвінки на Київстар;
  • 6 ГБ мобільного інтернету;
  • 60 хвилин на інші мережі та за кордон;
  • доступ до сервісу "Київстар ТБ".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" безкоштовно збільшить кількість хвилин та гігабайт інтернету: кому пощастить.

Також наш портал інформував, як убезпечити свої дані під час втрати телефону: кіберполіція розповіла про екстрений план дій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" порадував українців новим "халявним" тарифом: лише 50 гривень на місяць.