Монети з браком, хоч і вкрай рідко, але можуть потрапити в обіг, а потім до гаманців українців. За такі екземпляри колекціонери часом влаштовують справжні баталії на аукціонах. Як виглядають деякі цінні монети, показали фахівці ресурсу "Монети-ягідки".

Українці можуть заробити досить непогані гроші на старих монетах, які цілком могли завалятися в давно забутих скарбничках або гаманцях. Наприклад, колекціонерами високо цінуються деякі 25-копійкові монети.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Від 5000 до 7000 гривень можна отримати за 25 копійок 1992 року. Мова про різновид 5.1Даг, який має гладкий гурт без насічок, а також округлий та товстий середній зуб тризуба та гроно №2 у формі тупокутного трикутника.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Від 3300 до 5000 гривень можуть заплатити за 25 копійок 1992 різновиду 4БАМ. Вона має відмінну особливість у вигляді опуклого щита та втисненого в нього тризубця на реверсі.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Близько 2000 гривень може коштувати монета номіналом 25 копійок, випущена 2003 року. Це різновид 1ЕАм, який мав увійти до річного набору, але в результаті потрапив до обігу.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, джекпот у вашому гаманці: за які монети колекціонери можуть заплатити понад 20 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, пощастити може кожному: як виглядають 50 копійок, які насправді коштують понад 300 доларів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, загляньте у свої скарбнички та старі гаманці: забуті копійки можуть принести майже 5 тисяч гривень.