Зранку 7 лютого, окупанти випустили по Києву та іншим великим містам крилаті ракети, які забрали життя та домівки українців. Міська влада пообіцяла допомогти людям, однак поки приймаються відповідні рішення, постраждалі жителі столиці вже зараз можуть грошову допомогу від французької гуманітарної організації "Acted".

Про це повідомляє Голосіївська РДА.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Зазначається, що громадяни, які отримали значні ушкодження житла (повністю вибиті вікна, значні руйнування стін та даху, або повністю зруйноване житло), або були фізично травмовані чи мають загиблих членів родини, зможуть отримувати щомісячну грошову допомогу.

Українцям зможуть отримати по 3600 грн. на місяць для кожного члена родини.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Кошти будуть виплачені одноразово одразу за 3 місяці.

Грошовий переказ від гуманітарної організації можна буде отримати через відділення Ощадбанку, Укрпошти, Приватбанку або переказом на карту для виплат будь-якого банку.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Реєстрація на програму допомоги відбудеться в гуманітарному штабі на базі 286 школи, вул. Заболотного 6а, 9 лютого 2024 року з 10:00 до 16:00.

З собою варто обов'язково взяти паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтва про народження дітей, а також реквізити банківської карти (IBAN),

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 6600 та 3600 грн на дитину та дорослу: хто має право на додаткові виплати.

Також наш портал інформував, батьки можуть отримати грошову допомогу від держави: яким категоріям виплачуватиметься.

Також, із малозабезпеченого зроблять бізнесмена: українці можуть отримати від держави солідну допомогу