Деяким українцям збільшать розмір соціальної допомоги шляхом призначення додаткових виплат. На грошовий бонус зможуть розраховувати люди з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю. Про це повідомляє Міністерство соціальної політики.

Українці з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю зможуть протягом трьох місяців отримувати додаткові виплати Світової продовольчої програми ООН. Виплата автоматично нараховуватиметься на банківські рахунки або доставлятиметься "Укрпоштою".

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Умови отримання додаткової допомоги:

  • людина одержує соціальні виплати від держави менш як 3250 гривень;
  • особа не отримує допомоги від інших міжнародних організацій;
  • особа не отримує виплати ВПО, за винятком тих, хто проживає на територіях активних чи можливих бойових дій.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Грошова допомога міжнародних партнерів буде доплатою до державної соціальної допомоги. Її сума дорівнюватиме різниці між 3 250 грн і виплатами, які отримує людина", - йдеться у повідомленні.

Тобто якщо українець з інвалідністю отримує від держави 2 361 гривню соцдопомоги, то розмір тимчасової доплати від ООН становитиме 889 гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, літнім українцям та багатодітним сім'ям виплатять допомогу: як отримати.

Також наш портал інформував, якщо грошей не вистачає: українцям, які опинилися у скрутному становищі, виплатять фінансову допомогу.

Крім того, ми писали, по 6600 та 3600 грн на дитину та дорослу: хто має право на додаткові виплати.