В одному з великих українських міст порушують питання щодо перегляду тарифів на проїзд у громадському транспорті. Розцінки можуть збільшити вже найближчим часом. Про це йдеться у матеріалі "Суспільного".

У Житомирі обговорюють рентабельність пасажирських перевезень у громадському транспорті міста та ймовірне підвищення цін на проїзд. Торік трамвайно-тролейбусне управління зазнало збитків на суму 23,4 мільйона гривень.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

За словами заступника міського голови Олександра Шевчука, перевізники зазнають збитків через збільшення вартості пально-мастильних матеріалів та рівня зарплат працівників. Також на собівартість перевезень впливають нові ціни на електроенергію.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Якщо говорити про підприємство електротранспорту, то ми бачимо динаміку зростання електроенергії, тож очікуване зростання прогнозується на квітень-травень 2024 року", - зазначив чиновник.

Громадський транспорт - фото Знай.ua
Громадський транспорт - фото Знай.ua

Питання підвищення вартості проїзду у міському транспорті поки що не вирішене, але вердикт планують винести після кількох громадських обговорень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в "Укрзалізниці" зізналися, чи чекати на підняття цін на квитки у 2024 році: "Зараз ми веземо все і всіх".

Також наш портал інформував, українцям будуть видавати пільгові картки для безкоштовного проїзду у міському транспорті: хто отримає.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, а поїзд уже поїхав, поки в укритті сиділи: як розбиратися з "Укрзалізницею", якщо не встигли на потяг через тривогу.