Українці, які тимчасово не користуються газом, мають регулярно проходити важливу процедуру. Ігнорування правил може призвести до проблем із платіжками. Про це попередили на facebook-сторінці Івано-Франківської філії "Газмережі".

Газовики звернулися до побутових споживачів, які тимчасово не споживають блакитне паливо через непроживання будинку чи з іншої причини. Фахівці нагадали, що навіть за нульового споживання дуже важливо щомісяця передавати незмінні показники газового лічильника.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Своєчасна та регулярна передача даних дозволить уникнути можливих непорозумінь у вигляді некоректних нарахувань у газових платіжках.

"З 1 по 5 число щомісяця надсилайте показання приладу обліку, навіть якщо вони є незмінними. Це допоможе уникнути розбіжностей у розрахунках за спожитий газ з постачальником", - попередили в енергетичній компанії.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що у разі неправильних нарахувань у платіжці споживач може направити заяву на перерахунок своєму оператору ГРМ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу.

Також наш портал інформував, що українцям дозволили платити мінімальну ціну за доставку газу: кому пощастило.

Крім того, ми писали, плата за розподіл газу нараховуватиметься не: газовики розповіли, як відмовитись від послуги.