Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація щодо показників лічильників електрики. Справа в тому, що деякі клієнти компанії "Yasno" досі не розуміють, в які числа місяця передача даних буде вважатися правильною.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів компанії Yasno на питання клієнта в соціальній мережі Facebook.

Передача показників. Фото: скрін youtube
Передача показників. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії звернулася до фахівців Yasno з питанням такого плану: Показники передаю своєчасно 29 числа кожного місяця. Цікаво, а чому ви виставляєте плату, і вносите свої показники, які вам захотілося?

На це питання представники компанії надали цілком велику відповідь, і заявили, що передавати показники необхідно вчасно.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Зробити це можна в період за два дні до кінця розрахункового місяця та по третю кількість (включно) місяці, наступного за розрахунковим.

У грудні звітними датами були 30 та 31 грудня, 1, 2 та 3 січня. Ви зафіксували показання раніше, тому оператор системи розподілу донарахував вам за середньодобовим споживанням.

У січні - це 30 та 31 січня, 1, 2 та 3 лютого.

У лютому звітними датами будуть 28 та 29 лютого, 1, 2 та 3 березня.

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

"Будь ласка, фіксуйте свідчення вчасно і рахунки формуватимуться за вашим фактичним споживанням", - додали фахівці з компанії Yasno.

Нагадаємо, споживачам дали лише кілька днів: енергетики зробили важливу заяву.

Раніше повідомлялося, прем'єр-міністр натякнув, чи чекати зростання тарифу на світ - не зараз, але вже незабаром.

Також, в обленерго попередили споживачів: "Стосується власників...".