Деяким українцям планують переглянути тариф на важливу комунальну послугу. У зв'язку з цим суми у платіжках можуть стати нижчими. Про це повідомляє Nikopolnews.

У Нікополі готуються змінити тарифи на вивіз сміття. Перегляд цін пов'язаний зі зміною підрядника, який займатиметься вивезенням побутових відходів.

Вивіз сміття, скріншот: YouTube
Вивіз сміття, скріншот: YouTube

Так, міський голова Олександр Саюк заявив, що надаватиме послуги населенню комунальне підприємство "Паркове господарство". Новий підрядник має розпочати роботи з вивезення сміття вже з 1 березня.

Місцевим мешканцям обіцяють різницю не лише у якості виконання робіт, а й у тарифах. Так, вартість вивезення сміття зміниться, причому у менший бік. При цьому міський голова зазначив, що комунальне підприємство впорається з роботою краще, ніж попередній підрядник.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Мешканцям багатоквартирних будинків доведеться платити за тарифом 20,14 гривні, а мешканцям приватного сектору – 28,15 гривні.

Варто зазначити, що після завершення опалювального сезону в Україні можуть переглянути ціни на електроенергію. Чинний тариф 2,64 гривні за кіловат може подорожчати на 60-80%.

Раніше портал Знай повідомляв, від платіжок перестане перехоплювати дух: як українці можуть заощадити під час приготування їжі.

Також наш портал інформував, нові цифри у платіжках доводитимуть до відчаю: у НБУ попередили, які послуги подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, обленерго почали розсилати "листи щастя": що потрібно знати, щоб не залишитися без світла в розпал зими.