Представники партії BBB у Нідердандах хочу відправити додому українських біженців. Политики вважають, що Західна Україна "виглядає відносно стабільною".

Про цепише Dutchnews.

"Ми не можемо прийняти всіх. Захід країни здається мені відносно стабільним. Невже українці не могли б там безпечно розміститися?", - заявила представник від BBB Мона Кейзер під час дебатів щодо урядового бюджету для вирішення проблем біженців.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Вона заявила, що читала про гірськолижний курорт на південному заході України: “Це так далеко від фронту, як Альпи”.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На щастя, колеги чиновниці розкритикували її позицію та нагадали, що російські ракети долітають і на західну частину України.

Окрім того, Мона Кейзер запропонувала, щоб біженці з Україні знайшли роботу в Нідерландах та самостійно сплачували оренду житла та медичне обслуговування.

Українські біженці. Фото: скрін youtube
Українські біженці. Фото: скрін youtube

Хоча за даними національного статистичного агентства CBS, майже половина переселенців з України мають офіційну роботу.

Також за інормацією видання, Кейзер хотіла б знати, якою буде позиція влади, якщо Київ попросить повернути українських громадян, які можуть бути мобілізовані на військову службу.

За її словами, може виявитися, що сотні тисяч військовозобов'язаних втекли за кордон, і деякі з них можуть перебувати в Нідерландах.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, біженців з України попросять виїхати з Європи вже скоро: чому їх "виганяють"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, більше 10 тис грн на кожного: частині українців допоможуть грошима

Також, наш портал інформував, де в Європі швидше дають громадянство – не Німеччина і точно не Польща