Лютий 2024 року принесе розчарування для українських працівників, оскільки цього місяця не передбачається додаткових вихідних.

Згідно з останніми змінами у трудовому законодавстві, українцям доведеться змиритися з традиційним робочим тижнем: всього вісім вихідних за п'ятиденний робочий тиждень.

Події останніх років, включаючи ухвалений у березні 2022 року закон, внесли суттєві зміни до трудового законодавства в умовах воєнного стану.

Ці виправлення призвели до скасування всіх святкових вихідних, раніше передбачених законом. Таким чином, українцям потрібно чекати на звичайний лютневий графік праці без додаткових вихідних, навіть якщо календар показує 29 днів цього місяця.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Свята 14 лютого, фото: Главред
Свята 14 лютого, фото: Главред

Ця обставина, безумовно, викликає жаль у тих, хто розраховував на відпочинок та планував насолодитися тривалою перервою. Отже, лютий принесе нам не лише відсутність довгоочікуваної перерви, а й важку робочу атмосферу, накладену змінами в законодавстві.

Але, можливо, наступного місяця вдасться насолодитися довшими вихідними та святами.

Раніше ми писали, що не лише обстріли, ще скандали, злодії та навіть противні гонщики: астролог попередив українців

Також Знай.ua стало відомо про те, що до літа можете грошима хоч підтиратися: 5 знаків Зодіаку, на яких ринуть фінанси в 2024 році

Крім того, наш портал повідомляв, що сильні магнітні бурі накриватимуть Землю на кілька днів: коли в лютому потрібно бути обережними.