Українці, які полюбляють купувати все необхідне онлайн, будуть змушені сплачувати додаткову комісію. Мова йде про товари на популярному маркетплейсі Rozetka.

Про це повідомляють у довідковому центрі компанії.

Зазначається, що для замовлень сторонніх продавців - Маркетплейс, Prom.ua, Shafa та інші, з 01.02.2024 року буде нараховуватись комісія за грошовий переказ для фізичних осіб у розмірі 1,5% + 15 гривень при післяплаті.

Розетка, фото: скріншот з відео
Розетка, фото: скріншот з відео

Розмір комісії сплачується додатково до суми переказу і це стосується як оплат готівкою, так і карткою при отриманні товару.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нововведення запрацюють вже у лютому.

Трохи раніше депутати заявили про те, що планують зобов'язати інтернет-магазини повідомляти про усю свою продукцію, а також інформувати про свою комерційну діяльність.

Вони запрацюють після того, як Верховна Рада підтримає редакцію закону "Про захист прав споживачів".

покупки в онлайн-магазинах, фото: NewsOne
покупки в онлайн-магазинах, фото: NewsOne

У ньому також планують врегулювати взаємовідносини між продавцями та покупцями без судової тяганини. Мова йде про товари та послуг загальною вартістю до 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, портал Знай інформував, вибираємо свіже та якісне сало: простий лайфгак дозволить уникнути обману на ринку чи в магазині

Раніше на порталі Знай повідомлялося, маленькі м'ясні вбивці: як в магазині обрати сосиски, які не нашкодять здоров'ю

Також наш портал інформував, колір має значення? Як вибрати якісні курячі яйця в супермаркеті