Антициклон Енно готує для України справжній погодний спокій та радує перспективою сухих та сонячних днів. Синоптики віщують, що високий тиск Енно принесе нам приємну перерву від мінливої ​​погоди минулого тижня.

Згідно з прогнозом, у північних областях України з 1 по 4 лютого очікується переважно безосадкова погода. Лише 2 лютого у деяких регіонах пройдуть невеликі дощі.

Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан
Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан

Якщо вірити синоптикам, наступний тиждень подарує українцям стабільність та невисокі температури. Східні області очікуються невеликі опади 1 лютого, а у вівторок та середу, 2-3 лютого, погода буде без помітних змін.

31 січня: У середу очікується переважно безосадкова погода в Україні. Вночі та вранці у деяких місцях можливий туман. Нічні температури становитимуть -2...-7°С, у Карпатах і на крайній півночі місцями -7...-12°С. Денні температури піднімуться до +1…+6°С.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

1 лютого: У четвер у східних областях очікуються невеликі опади у вигляді мокрого снігу, хмари та дощу, можлива ожеледь. На решті території без істотних опадів. Нічні температури коливатимуться від -4...+1°С, денні температури становитимуть 0...+5°С, у південній частині та на крайньому заході місцями +6...+8°С.

2 лютого: У п'ятницю у більшості областей, за винятком південної половини, очікуються невеликі опади у вигляді снігу, місцями з дощем. На Лівобережжі подекуди можлива ожеледь, а на дорогах місцями освіта ожеледиці. Температури повітря вночі становитимуть -3…+2°С, вдень 0…+5°С.

Прогноз погоди, фото: 24tv.ua
Прогноз погоди, фото: 24tv.ua

3–4 лютого: Цими вихідними очікується нестійка погода через вплив Балтійського циклону. Пройдуть помірні опади у вигляді снігу, що переходить у дощ. Вітер буде південно-західним, зі швидкістю 7–12 м/с, у західних областях місцями пориви досягнуть 15–20 м/с. Температури повітря вночі будуть у межах -1...-6°С, а вдень 0...+5°С.

Загалом, чекаємо на спокійні дні і невелике потепління, готуючись до насолоди ясними, сонячними моментами в сірій зимі.

Раніше ми писали про те, що не лише обстріли, ще скандали, злодії та навіть противні "гонщики": астролог попередив українців

Крім того, Знай.ua повідомляв, масовані обстріли за новою схемою: таролог розповіла про плани оккупантів на лютий