Згідно з останніми оновленнями від Пенсійного фонду, тепер в Україні встановлено єдиний розмір видатків на поховання після нещасного випадку на виробництві. Такі зміни зроблять процес прозорішим і зручнішим для тих, хто стикається з цією скрутною ситуацією.
Наразі розмір витрат на поховання та пов'язаних з цим ритуальних послуг по всій Україні становить 10 406,00 гривень, повідомило головне управління Пенсійного фонду в Донецькій області у Facebook.

Виробничі травми та страхування. Фото: Youtube
Виробничі травми та страхування. Фото: Youtube

Раніше постанова встановлювала різні розміри витрат на поховання у різних областях, наприклад, у Донецькій області цей розмір становив 8622 гривні.

Тепер же члени сім'ї застрахованих осіб, які зіткнулися з нещасним випадком на виробництві, можуть очікувати на єдині стандарти та більш передбачувані витрати на поховання.

похорон
похорон

Якщо ви зіткнулися з подібними обставинами, просто зверніться до територіального органу Пенсійного фонду з відповідними документами і відшкодування буде здійснено на ваш поточний рахунок у банку.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нові зміни визначають розміри компенсацій по всій країні, надаючи членам сімей застрахованих осіб справедливу підтримку у важкі моменти втрати.