Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація щодо так званих "нагадувань". Справа в тому, що деяким українцям надходять дзвінки із проханнями погасити заборгованість. Проте громадяни при цьому не мають відношення до заявлених рахунків.

На цей раз наші читачі дізнаються, що необхідно зробити, щоб позбавитися настирливих дзвінків, до яких вони не мають відношення.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії Yasno на питання одного з клієнтів у соціальній мережі Facebook.

Пішохід з телефоном, скріншот: YouTube
Пішохід з телефоном, скріншот: YouTube

Для фахівців компанії "Yasno" надійшло прохання такого плану: "Припиніть надсилати голосові сповіщення на мій номер, я не є власником будинку і рахунок не на мені".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Експерти компанії надали відповідь, і заявили: "Якщо ви не маєте відношення до адреси, за якою вам надходять інформування. Напишіть ваш номер телефону в особисті повідомлення сторінки і ми видалимо його".

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Іншими словами, необхідно створити певне звернення, яке можна надіслати прямо в особисті повідомлення сторінки компанії в мережі Facebook, і тоді співробітники зможуть з'ясувати всі деталі. Згодом після перевірки даних певний номер телефону можуть видалити з бази даних.

Нагадаємо, "Нафтогаз" пояснив, як уникнути проблем у рахунках: важливо пам'ятати про два нюанси.

Раніше повідомлялося, клієнт YASNO заплатив рахунки вчасно, але гроші пішли в нікуди: "Бреші та хапуги".

Також, "Бонуси згоріли?": Клієнти "Yasno" дізналися важливий нюанс з оплати світла.