Деяким українцям, які заборгували за постачання електроенергії, будуть вимикати світло вже наприкінці січня. Мова йде про жителів трьох областей: Київської, Дніпропетровської та Донецької.

Про це повідомляють "Українські новини".

Зазначається, що протермінована заборгованість жителів Дніпропетровської області та Києва зараз складає понад 1,2 млрд гривень.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Через це постачальник електроенергії "Yasno" почне відкючати світло боржникам вже у найближчий час, у останніх числах січня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Однак знеструмлювати споживачів будуть не одразу, а через 10 днів після отримання ними паперового попередження.

У компаніїї наголошують, що їх головна ціль зараз не відключити побільше споживачів, а проінформувати про необхідність терміново оплатити рахунки.

YASNO / фото
YASNO / фото

"З початку року Yasno формує та надсилає паперові попередження, клієнти вже почали їх отримувати. Згідно з правилами відключення може статися не раніше, ніж через 10 робочих днів після надходження попередження. Тому перші знеструмлення боржників розпочнуться вже наприкінці січня. Ключова мета зараз не відключити якнайбільше споживачів, а проінформувати про необхідність своєчасної оплати. Тому рекомендуємо розрахуватися з боргами якнайшвидше, щоб не потрапляти до списків на відключення", – зазначили в компанії.

Нагадаємо, померти вже не по кишені: як подорожчали ритуальні послуги.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" пояснив, як уникнути проблем у рахунках: важливо пам'ятати про два нюанси.

Також, клієнт YASNO заплатив рахунки вчасно, але гроші пішли в нікуди: "Брехуни і хапуги".