Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. На цей раз великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на "кавовий набір".

Варто відразу відзначити той факт, що цінники змінилися на каву, цукор та вершки. Так, під кінець січня лідером зі зниження цінників виявився солодкий продукт – цукор.

Про це стало відомо завдяки детальній інформації аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на каву та чай, скріншот: YouTube
Ціни на каву та чай, скріншот: YouTube

Вартість кави

Згідно з відкритою інформацією, станом на 26 січня кава Nescafe Gold продається по 381,72 грн за 210 грам, що дорожче, ніж минулого місяця – 375,27 грн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ціни на каву, скріншот: Minfin
Ціни на каву, скріншот: Minfin

Вартість вершків

Подорожчали майже на 2 гривні та вершки Простонаше 10%, до 25,97 грн за 200 мл. На полицях Варус вони обійдуться в 24,60 грн., а ось у Новус за них доведеться віддати 26,99 грн. за 200 мл.

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Вартість цукру

А ось солодкий продукт - цукор, який далеко не всі українці додають у каву, встиг знизитись у ціні майже на 2 гривні, до 29,42 грн/кг. У супермаркетах мережі "Варус" цукор продається по 27,90 грн/кг, а в Новусі – 29,99 грн/кг. У грудні середні цінники цукру були на рівні – 31,60 грн. за кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, цінники зростатимуть щомісяця: які продукти можуть подорожчати найближчим часом.

Раніше повідомлялося, це неймовірно смачно: рецепт домашньої Фанти, яку ви захочете пити на кожне свято.

Також, найсмачніше печиво за 30 хвилин: рецепт до чаю, якщо ліньки йти в магазин.