За доставку газу українцям надходить окрема платіжка, за якою вони регулярно здійснюють оплату. Однак, для частини споживачів все змінюється. Про це повідомляється на facebook-сторінці Чернігівської філії "Газмережі".

Січень став місяцем змін для частини споживачів газу – їм почали присилати одну платіжку за блакитне паливо. В оновленому рахунку виставляються одразу дві суми - за фактично спожитий газ та послуги доставки.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

"В січні всі споживачі отримали дві платіжки в одному файлі, в якому розміщені рахунки за споживання та розподіл газу. Попри це, важливо зазначити, що оплата за різні послуги й надалі відбуватиметься окремо, не зважаючи на розміщення двох квитанцій на одному аркуші паперу", - йдеться у повідомленні.

Водночас газовики наполегливо рекомендують українцям по можливості відмовлятися від паперових платіжок за блакитне паливо. Електронні платіжки швидше стають доступними та мають ту саму силу, що й паперові.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Доставка газу, кадр з відео
Доставка газу, кадр з відео

Для переходу на новий вид платіжок необхідно авторизуватися в особистому кабінеті "Газмережі" та у розділі "Налаштування" вибрати пункт "Відмова від паперового рахунку".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям дозволили платити мінімальну ціну за доставку газу: кому пощастило.

Також наш портал інформував, електроенергія та опалення: українці можуть досягти скорочення сум у платіжках на 30%.

Крім того, ми писали, газову трубу "відрізали", а у "Нафтогазі" розводять руками: експерти вказали на важливу деталь.