Сезон свіжих овочів підійшов до кінця, тому зростає попит на консервацію. Найулюбленішими товарами українців залишаються кабачкова ікра, огірки та печериці.

З останній місяць майже всі позиції піднялися в ціні, тому щоб зекономити сімейний бюджет, краще знати, де вигідніша вартість. Актуальні ціни розміщені на порталі Мінфін.

Консервація
Консервація

Вартість кабачкової ікри

Кабачкова ікра в супермаркетах продається в банках трьох видів: 440, 460 та 500 грамів. Тому відрізняється і ціна. Найменша баночка ікри обійдеться українцям в 56,99 гривні. Тоді як трохи більша банка продається за 53,90 грн. Найбільше коштуватиме 500 грамова банка. За неї любителі віддають 66,90 грн.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Вартість кабачкової ікри. Фото: скрін Мінфін
Вартість кабачкової ікри. Фото: скрін Мінфін

Вартість огірків консервованих

За місяць огірки виросли в ціні. Мариновані на майже 10 гривень, а консервовані на майже 6 гривень. В супермаркетах середня вартість огірків консервованих Ніжин (920 грамів) становить 161, 15 грн. Найвигідніша пропозиція в Метро, де можна придбати лише за 144, 61 грн.

Вартість огірків. Фото: скрін Мінфін
Вартість огірків. Фото: скрін Мінфін

Мариновані огірки Верес (500 грамів) коштують в середньому 96, 32 грн. Найнижча ціна на огірки цієї марки в Ашані, де вартість встановлена на рівні 87,50 грн.

Вартість грибів консервованих

Ціна печериць консервованих торгової марки Верес (260 грамів) коливається 50,90 грн до 74,99 грн. Найдорожче обійдеться банка з грибами в Сільпо, тоді як найнижча ціна в супермаркеті Таврія.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, бери візок побільше: супермаркети показали нові ціни на яйця, бекон та вершкове масло

Раніше портал Знай інформував, ціна на каву стрімко зростає: ранковий напій може стати розкішшю

Також наш портал повідомляв, вартість огірків стрімко "повзтиме" вниз? Експерт попередив, що буде з цінами на улюблений овоч