Українці, які отримують пенсії та виплати від держави через затримку іноземної допомоги можуть залишитись без грошей. Однак депутати переконують, що у будь-якому випадку знайдуть варіант, як не залишити без допомогои соціально вразливі верстви населення.

Про це заявив в ефірі "Телемарафону" заступник голови комітету Верховної Ради України з питань соцполітики та захисту прав ветеранів Михайло Цимбалюк.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Нардеп пояснив, що Захід блокує нам допомогу через позицію Словаччини та Угорщини, але навіть попри це є впевненість, що ЄС продовжить надавати нам допомогу.

"Обіцянки наших партнерів не виконуються на сто відсотків, але допомога однозначно буде. Є оптимізм, що Євросоюз виконає свої зобов'язання", – дав надію українцям політик.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Цимбалюк зазначає про те, що зараз в Україні є грошові резерви, які дозволять вчасно здійснювати виплати громадянам.

Виплати / фото
Виплати / фото

Нардеп повідомив, питання у наданні Україні 50 мільярдів євро буде вирішуватися 1 лютого.

Нагадаємо, що Мінсоцполітики планує з 1 березня проіндексувати виплати збільшити виплати непрацюючим пенсіонерам приблизно на 13%.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 6600 та 3600 грн на дитину та дорослу: хто має право на додаткові виплати.

Також наш портал інформував, батьки можуть отримати грошову допомогу від держави: яким категоріям виплачуватиметься.

Крім того, ми писали, українцям дали лише 30 днів: хто може отримати допомогу від держави.