Відкриття зимових Олімпійських ігор у Сумах обіцяло бути хвилюючою та радісною подією, проте голова Сумської міської військової адміністрації, Олексій Дрозденко, вирішив зіпсувати свято, чим викликав хвилювання та несхвалення у мережі.

На своїй сторінці Facebook він опублікував пост, де захоплено заявив про те, що в Сумах офіційно відкрилася IV зимова юнацька Олімпіада.

Роздягнені діти стоять на вулиці / фото: Facebook
Роздягнені діти стоять на вулиці / фото: Facebook

"У Сумах відкрилася IV зимова юнацька Олімпіада. Молодіжну збірну України представлятимуть 44 спортсмени у 12 дисциплінах. Сумська область - п'ять спортсменів. Бажаємо нашій збірній України успішних виступів і обов'язково повернемося з олімпійськими нагородами!, — написав він.

На прикріплених знімках діти стоять на льодовому стадіоні за мінусової температури, одягнені лише в шорти, тримають подарунки та прапори.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Допис Олексія Дрозденко / фото: скріншот Facebook
Допис Олексія Дрозденко / фото: скріншот Facebook

У той час як дорослі, ймовірно, представники місцевої влади, радісно позують у теплому зимовому одязі, дивлячись на дитячу мужність. Фотографії викликали не тільки холод, а й обурення в мережі.

Політолог Віктор Бобіренко не дотримав емоцій, назвавши те, що відбувається "морозилкою" для дітей з метою піару:

"Воно, звичайно, класно, що відкрили юнацькі Олімпійські ігри. Але морозити дітей заради Слуг-жаб'ячого піару - не тойво. Я спочатку, коли мені надіслали посилання, не повірив. Але люди підтверджують".

Посада Віктора Бобіренка / фото: скріншот Facebook
Допис Віктора Бобіренка / фото: скріншот Facebook

Небайдужі користувачі соціальної мережі під постом Олексія залишили багато гнівних коментарів.

Коментарі / фото: скріншот Facebook
Коментарі / фото: скріншот Facebook

Нагадаємо, небезпека триває: у ДСНС попередили українців - помилка може вартувати вам життя

Раніше ми писали про те, що українки отримають 5 тисяч доларів заради дітей - у чому "підступ"